Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

sâmbătă, 9 septembrie 2017

De la inceputul acestei povestiri vreau sa ma laud, mai inainte deci de toate, ca am slabit vreo 5 kile intr-o luna. Si n-am facut nimic special pentru asta, numai niste plimbari mai lungi cu CATI IN BRATE, acum de cand nu mai manaca chiar asa din ora in ora, si apoi am mancat si eu mai putine dulciuri, dar fara sa renunt de tot la ele, ca nu pot. Daca reusesc sa mai pacalesc inca 5 tot asa, pentru celelalte 10 nu va fi o problema sa mai fac si niste sala la un moment dat. Ma uit in oglinda si observ cu incantare ca incep sa seman tot mai mult cu mine. Ba mai mult, am inceput sa incap, in sfarsit, in unele dintre vechile mele haine. E drept, in cele care altadata imi pareau cele mai mari si mai lalai, dar orisicat, tot e mai bine. Este foarte ciudat cum percep hainele acum la nivel mental. Eu inainte eram XS, ba imi cumparam chiar si haine de la copii si-mi veneau. Daca, din intamplare, aveam in dulap haine S sau M mi se pareau asa cum percep acum hainele XL, imense. Acum alea S sau M, dimpotriva, mi se par ca XS acum sau chiar ca hainele de copii.
In fine, in cutiile si sacii pe care ii vedeti in poza unui dulap, ca am mai multe pline cu astfel de cutii, am hainele mele vechi puse acolo de anul trecut de cand ne-am mutat. Nu am avut niciun motiv sa le despachetez, poate doar daca aveam vreo intentie sa ma sinucid. Inutil sa spun cum parca mi-a cazut fata de la balcon si am facut depresia spontana cand am venit de la spital si am vazut ca nu-mi vine abosult nimic din ce am in dulap, asa cum sperasem eu luni de zile. Nici macar hainele de gravide, ca eu m-am intors de la spital cu mai multe kile decat m-am dus, dar asta e alta poveste, poate alta data sau niciodata. Asa ca inceptul cu incetul am inceput sa-mi cumpar alte haine, care sa imi vina. Dar nu mai cumpar haine cu sporul cu care o faceam inainte, imi cumpar haine de la mall doar daca din intamplare si foarte rar ma nimeresc pe acolo, nu ca inainte cand aveam abonament. Acum, mai mult fac comanda online de la GAP, ca-mi plac mie de la GAP, la asta n-am renuntat, cand am nevoie de cate ceva. Mi s-a redus sporul din cel putin doua motive: nu ma pot obisnui cu gandul ca trebuie sa-mi cumpar haine M sau chiar L si sper cu disperare ca voi reveni la masura mea si voi incapea in hainele mele, astea pe care mi le cumpar in ultima vreme nefiind ale mele, ci niste boarfe luate ocazional, de nevoie, pentru o perioada foarte scurta de timp.
Acum nu va imaginati ca nu pot dormi noaptea ca ocup mai mult spatiu in Univers, doar ma plang fara neaparat sa si purced catre vreo solutie. Contrar atitudinii pe care o aveam inainte fata de silueta mea, acum mi se pare ca am devenit foarte nesimtita. Singurul lucru care intr-adevar ma preocupa mai mult decat inainte si pentru care fac eforturi uneori imense, sunt selfie-urile. Trebuie sa fac muuuult mai multe, ca sa iasa una decenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu