Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

joi, 24 august 2017

Luni seara si marti seara a fost concert Coldplay la Rogers Centre, dupa unele pareri, cel mai tare concert ever, whatever. Am avut si noi bilete. Bobi e fan, eu, nefan, adica nu sunt capabila sa recunosc nicio melodie de-ale lor, chiar daca sigur mi-au trecut pe la urechi. Biletele le-a cumparat Bobi luna trecuta cu $500. Stiind ca el isi doreste foarte mult sa mearga, iar fara mine nu se duce, i-am spus ca vin si eu. In realitate, nu am avut nicio secunda vreo intentie sa ma duc, dar am facut-o, cum s-ar zice, pentru el, la sensul ca biletele fiind deja luate, cu mine sau fara mine, el se va duce oricum. Nu mi-a mers insa, pentru ca, vazand ca n-are cu cine, a repus biletele pe ticketmaster si le-a vandut altcuiva. Eu am sperat pana in ultimul moment sa nu gasesca pe nimeni care sa le cumpere, dar se vede treaba ca nu stiu cine-s Coldplay.

Daca nu era sa fie Cati in ecuatia asta, m-as fi dus. M-as fi dus si la Irina Loghin, la o adica daca ceva mai bun n-aveam de facut. Dar pur si simplu nu am putut, la sensul ca nu m-a lasat sufletul s-o las pe Cati singura acasa. Singura, adica fara mine, ca as fi lasat-o in grija cuiva bineinteles. Prietenii nostri s-au aratat mai mult decat ok sa stea cu ea cateva ore. Cel mai mult am lipsit de langa ea 3 ore cat am mers la dentist, si-atunci a stat cu taica-su, dar mi-a lipsit cat un secol. Ma uitam in metrou la poze cu ea, iar la un moment dat parca incepusem sa am si usoare atacuri de panica ca n-ajung mai repede acasa.

Poti sa-mi fluturi acum pe la nas si vacante exotice, daca nu pot s-o iau si pe ea cu mine, cauta pe altcineva. Am hotarat cu Bobi ca de-acum, pana creste suficient cat sa ne fie usoare deplasarile si noua, si ei, putem merge pe rand la un film, un teatru, un spectacol...desi eu nu simt nevoia niciunei evadari ca mai libera ca acum n-am fost niciodata!

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Bine ai venit pe blog. Un comentariu scurt si la obiect :))

      Ștergere
  2. Coldplay! ce fainnnn, si eu sunt fan! sper sa ajung candva la un concert de-al lor! noi folosim la concerte castile antifonice Peltor, le-am luat de pe amazon, sunt chiar ok si ptr bebei+sistem de purtare; bebe doarme, mănâncă, voi vă bucurati de muzica :d

    RăspundețiȘtergere