Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

vineri, 18 august 2017

Colega de care ziceam mai jos ca i-a dat lui Cati girafa si sosetele cu pampoane ma pune sa ii trimit in fiecare saptamana la munca poze cu Catiuşa. Daca uit sa-i trimit pe principiul ca numai asta am eu pe cap, imi da email de avertizare. Ieri, dupa ce i-am mai trimis cateva, mi-a spus ca bebe va fi un "trouble maker" ca la cat de activa e la trei luni, cum va fi oare cand va incepe sa se taraie, ba la ce sa ne mai gandim cand o sa si mearga? Eu abia astept. Cand zic ca abia astept nu e urma de graba in cuvintele mele. Nu sunt nerabdatoare, nu abia astept sa treaca timpul, ci sunt entuziasta pentru momentele care vor veni asa cum sunt pentru toate cele de acum. Mi-a mai spus colega ca vede cum imi enjoy timpul cu ea. Chiar o fac. Ma dedic ei toata. Eu de trei luni nu am facut o data curat in casa si nici vreo mancare sau ceva. Decat sa-mi pierd vremea smotruind sau ranind la blide mai bine ma joc cu ea. Sau pur si simplu ma uit la ea. Pentru altceva exista masini de spalat vase si soţi. Asa inteleg eu concediul de maternitate. In concediu nu te apuca gospodareala, ci pleci in vacanta, cauti sa-ti petreci timpul liber cat mai placut cu putinta. Asa e si cu concediul de maternitate. O aventura doar cu si pentru bebelus. Am ajuns sa si dorm cu ea in pat si nu am nici cea mai mica intentie s-o mut in patutul ei, daramite in alta camera, chiar daca dimineata ma trezesc cu oasele contorsionate ca o masina busita in gard. Daca imi fac griji pentru mai traziu, ca se va invata greu sa doarma singura, mai degraba imi fac pentru mine decat pentru ea. Nu stiu cum o sa mai dorm eu fara mirosul asta de laptic langa mine. Daca nici Bobi nu a reusit sa ma faca s-o las de langa mine, nu va reusi cu siguranta nimeni altcineva. Acesta este anul nostru.

2 comentarii:

  1. ce cuvinte frumoase! asa e fain, sa ne bucuram de bebei in fiecare clipa pentru ca prea repede trece timpul...ma uit la cel mare si nu stiu cum au zburat anii...ti-am zis eu ca e fain bed sharing ul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In pat cu mine am inceput s-o iau treptat pana am luat-o de tot. Initial o luam cate o ora, doua, dimineata, inainte de a ne trezi. Dupa o vreme am inceput sa o iau de la 3, apoi la de 12, iar acum nu-mi mai pot imagina noptile fara ea in sufletul meu.

      Ștergere