Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

duminică, 16 aprilie 2017

Easter feely 😋

Se tot plange lumea ca azi nu se mai simte Pastele ca altadata. Fiori pe sira spinarii nu simt nici eu, daca asa ar trebui, dar de simtit bine eu sa stiti ca ma simt. Chiar nesimtit de bine. Am avut patru zile libere sa lenevesc si a facut Bobescu un cozonac mai burtos ca mine. Eu nu m-am priceput niciodata sa fac, si nici vreo pornire sa invat n-am avut vreodata, asa ca asta a ramas dintotdeauna specialitatea lui. Dar apropo de simtirile pascale...Lasand la o parte insemnatatea religioasa de care nu ne legam, ca pe aia o simte fiecare dupa cum poate, Pastele de altadata se simtea altfel ca prea multe bucurii in afara de Paste nu prea avea lumea pe-atunci. Nu se ducea lumea in city break de exemplu. Sa fim seriosi, sa faci azi o escapada la New York de long weekend, sau la Paris, daca esti prin Europa, e mai fun decat sa te speli cu oua pe ochi. 
Oricum, eu va doresc tuturor un Paste simtitor, fie ca va bucurati de-o felie de cozonac ca mine, fie ca nu! 

2 comentarii:

 1. Pacat ca nu sunteti mai aproape, poate aveam si eu sanse de cozonac. Noi ne-am intors ieri din vacanta si in afara de oua rosii, nu am avut nimic pascal in meniu. Atat am apucat sa fac si asta pentru ca am avut azi invitati la masa. Am recuperat cu cititul posturilor trecute, asa ca daca va hotarati sa veniti in Ottawa eu zic ca e o idee buna. No bias. Haha. Ottawa are feelingul unui oras mic, e linistit si friendly. Nu are sarmul si nebunia oraselor de gen Montreal, Toronto. Avand in vedere ca inainte am stat in Cluj, ritmul domol din Ottawa mi se potriveste. E frumos, multa natura, e un oras pe gustul meu. Poate daca ajungeam in Toronto, ajungeam sa zic la fel. Haha. Human nature. Noi stam in echivalentul la suburbs, dar imi ia 25 de minute sa ajung in centru, cel mult o ora daca prind trafic. Hristos a inviat! Si ma gandesc la cozonacul lui Bobescu, cred ca ma mobilizez sa fac si eu unul maine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarat a inviat! Bobescu a facut cozonac de doua ori zilele astea. O data joi seara, dar pe care l-am mancat pana vineri si cum de Pasti nu mai aveam nimic, decat cele trei felii de pasca din farfurie care au scapat, a mai facut unul sambata.
   In legatura cu Ottawa, nu am glumit ca noi tot voprbim sa ne mutam acolo, doar ca nu sunt discutii serioase inca, sau mai bine sa zic ca nu e inca ceva decisiv. Ceea ce ne-ar decide imediat ar fi daca Bobi si-ar gasi un job la Ottawa. Inainte de toate ar fi o idee sa vizitez orasul ca uite au trecut anii, am tot fost pe ici, pe colo, dar la Ottawa n-am ajuns inca. Anul asta sarim peste plimbari, dar la anul o luam pe asta mica in spate si poate ajungem si acolo, ca tot vb eu de city break :)

   Ștergere