Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

duminică, 1 ianuarie 2017

2017 🍾🍼😘

Anul 2016 a insemnat pentru noi noi inceputuri, deci pentru noi propriu-zis nu s-a sfarsit, caci eu nu-mi pot face, ca-n anii din urma, planuri independente pentru noul an, ci doar in continuarea lui. Nu mai pot scrie aici ca acum cativa ani ca imi doresc sa-mi cumpar nu-s' ce lentila si sa ma sui pe Grand Canyon ca sa fac poze, dorinta care, daca se implinea sau nu se implinea, tot aia era. Anul acesta nu am dorinte, caci nu ma pot baza pe nesiguranta unei dorinte, ci am nevoi, vreau chestii sigure: sa ne fie bebe sanatos, si noi la fel ca sa il crestem.

...Seara de Revelion ne-am petrecut-o in masina, ca ne-am dus cu prietenii pana la Niagara. N-a fost nimic programat, in afara de faptul ca ne gandisem cu cateva zile inainte ca am putea face un drum pana acolo, ca sa avem de unde ne intoarce. N-am avut rezervari la bal si nici toalete sofisticate, ba ne-am incotosmonat bine in haine ca sa nu ne fie frig pe-afara, am vrut doar sa vedem artificiile, iar eu, si cascada noaptea ca nu am vazut-o niciodata cu lumini. Am avut noroc c-am gasit repede o parcare ieftina, am dat $15, la Casino era $50, si nici locuri nu mai aveau ca se blocasera masinile pe loc de cat de multe erau pe strada, am avut noroc si ca afara nu era frig deloc, chiar daca nu ningea asa cum mi-as fi dorit, ci era o mizerie de ploaie sau ceva, dar ne-am putut plimba si selfui pe langa cascada colorata vreo ora jumate pana a inceput sa pocneasca cerul. Artificiile au fost frumoase, dar, cum ne si asteptam, nu chiar asa de multe. Mi-au placut insa ca au fost aproape de noi si destul de joase de parca ne explodau in fata ochilor. A venit foarte multa lume, in zona evenimentului, masinile, deci si camioanele, nu aveau acces, oamenii nu se imbata in public, nici macar nu beau, deci nu-ti pocneau nici dopurile de sampanie in ochi. In fine, nu am stat decat vreo doua ore pe-acolo, si alte trei pe drum. Dupa ce-a trecut de miezul noptii si-am mancat niste poale-n-brau pe porbagajul masinii, aia fiindu-ne masa de Revelion, am plecat inapoi spre Toronto. Desi n-a fost cine stie ce mega destrabalare, a fost mai frumos afara decat sa fi stat in casa si mult, mult mai bine decat sa ma fi dantuit de-a lela prin vreun bar.

Vedeti mai jos filmuletul pe care l-a facut prietenul nostru in timpul exploziei de artificii de peste Cascada Niagara 😉


Va doresc un an nou fericit tuturor! Si sa mai veniti pe-aici si anul asta, ca pe mine tot aici ma gasiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu