Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

marți, 13 septembrie 2016

iron ring side effect

Scuze ca vin numai cu din astea, cateodata mi-e si rusine, dar trebuie s-o spun si pe asta. Bobescu va fi Project Engineer de luni. Asta e al doilea om in santier. Adica l-au avansat canadienii la ce era acum 6 ani in Romania. 🙃 Daca-mi da Dumnezau sanatate, c-un barbat bun mi-o dat, va tin la curent cand o sa fie primul om. Macar in Canada, ca-n Romania n-a mai apucat.

10 comentarii:

 1. Bobescu e un jmeker mare. Il apreciaza f mult oamenii din firma in care lucreaza. Sefii de santier s-au ocupat de promovarea lui. I-au zis ca e timpul sa aiba santierul lui pe mana, de care sa se ocupe singur. Si-a dorit asta f mult ca lui ii placea ce-a facut in Ro. Acolo altceva nu-i placea, dar meseria i-a placut f mult si acolo.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte tare! Felicitări și pentru promovare și pentru prima casă în Canada!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim Alex! Stii cum se zice, un necaz nu vine niciodata singur, de ce n-ar fi si invers? Numai bine si tie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari! Foarte frumos, dupa munca si rasplata! Aveti ce sarbatori!

  RăspundețiȘtergere
 5. Inca un motiv de sarbatorit! Pe langa casa noua! ;)

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumim! Si inca un motiv de bucurie, aproape la fel de mare ca celelalte doua, este ca am scapat de vara asta. Asta noapte au fost 8 grade, in sfarsit. Am iesit dimineata pe balcon si am simtit frisoane de bucurie ca ma pisca frigul pe la urechiuse. Parca m-am intors acasa dupa o calatorie in focurile iadului. Vara asta a fost un rahat cu pene. Mi-a placut cat mi-a placut, dar caldurile alea m-au epuizat. Vreau acum sa vina iarna, sa ne ingroape in zapada si sa sclerozam de frig. I hate summer!

  RăspundețiȘtergere