Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

duminică, 28 august 2016

Azi am vazut cel mai tare apartament de pana acum. As fi avut loc in livingul asta sa ma destrabalez dupa fire, iar Bobi ar fi fost fericitul posesor al unei bucatarii imense. Pacat insa...
...ca ne-am sucit. Acum vrem townhouse. Iar asta de mai sus ne-a placut la nebunie. Sa vedem daca nebunia ne va duce pana acolo incat sa-i punem si oferta...

4 comentarii:

 1. Haaaaa, ce bine semanam! Asa am vazut si noi intai apartamente apoi townhouses dupa care am revenit la apartamente.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă e sa fie a noastră, va fi, dacă nu, nu. Vorba asta oricât ar fi ea de aiuristica, măcar e empatica si n-o poți contrazice ;)

   Ștergere
 2. Bafta multa la cautat! Noi cand ne-am apucat de cautat casa(townhouse), mi-a zis una "bai, eu am plecat din apartament de 4 camere din caramida, nu ma mut in townhouse!". Noi ne-am mutat si e foarte bine chiar. Al nostru a fost nou si nu am avut nici o problema.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumim! Si mie imi plac townhouse-urile. Eu le văd ca pe-o varianta intermediara între apartament si casa, si ca locuința in sine, si financiar. Noi sa vedem cum vom finaliza misiunea asta, ca in privința a ceea ce vrem si putem sa luam ne-am gândit si ne-am răzgândit de o mie de ori pana acum.
   Weekend placut sa ai! :)

   Ștergere