Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

miercuri, 10 februarie 2016

Si ca tot veni vorba, azi a primit si Bobescu meu drag rezultatele la examenele finale pentru P.Eng., adica ordinul inginerilor canadezi. 94% si 95%. Acesta i-a fost scorul, mai mult de-atat nu puteam decat eu :)). Pare ca intr-adevar le-a avut la degetul mic, pentru care si-a luat deja masura, ca in Mai isi pune si inel. The Iron Ring.

4 comentarii:

 1. Felicitari!!! Sa va aduca multe bucurii intrarea in ordin! Multa munca, dar merita! Ati inceput amandoi anul grozav! Bravo voua!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim frumos Iulia. Decizia de a se duce in Mai anul acesta la ceremonie de primire a inelului a pornit de la tine si linkul pe care ni l-ai trimis tu :). El avusese in cap sa se duca dupa ce termina complet cu procedurile de la P.Eng. Acum a primit rezultatele la examene, ceea ce inseamna ca cerintele academice sunt satisfacute complet, mai tr sa dea insa Etica si sa i se recunoasca experienta profesionala, dar astea sunt rutina, important a fost sa termine cu examenele acestea.
   Inscrierea la ceremonie s-a terminat la sf lui Ianuarie, cand el nu avea toate documetele gata, dar pentru ca nu mai avea rabdare a vb cu cineva acolo sa-l inscrie fara ele cu promisiunea ca le trimite imediat dupa ce le primeste pe 9 Feb, ca stia ca pe 9 ii vin rezultatele, si a fost ok.

   Ștergere
 2. Ce ma bucur! Ceremonia e deosebita, sunt sigura ca o sa-i placa. Bafta in continuare!

  RăspundețiȘtergere