Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

luni, 12 octombrie 2015

Am facut poza acesta aici in oras, in parcul de la Rouge River. M-am dus azi cu Bobi pana acolo cu gand sa fac niste poze la penajul pitoresc de toamna, ca sa nu-l ratez m-am gandit eu, doar ca la noi e vara indiana si copacii nu s-au desfrunzit inca. Iar cei care au apucat a se colora nu sunt inca mai frumosi decat valurile marii, caci m-am dus cu gand sa imortalizez un peisaj autumnal si am sfarsit cu unul estival.

4 comentarii:

 1. La Sunnybrook erau cativa copaci aramii, nu f multi, dar destui cat sa schimbe peisajul. Cred ca weekend-ul viitor ai mai multe sanse de poze tomnatice ca incepe sa se raceasca de maine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa m-am gandit si eu, ca abia de saptamana viitoare e mai bine sa ma duc. Am trecut si noi pe langa Sunnybrook, dar n-am intrat, ne-am tot dus inainte, doar ca la Rouge River era inca vara in toata regula. Pur si simplu nu am avut la ce face poze :).

   Ștergere
 2. Bucura-te de vara indiana! La Galati, aproape ca este iarna... doar ca ploua de trei zile :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si aici incepe sa se raceasca, dar pana acum am avut vreme foarte buna. Noua ne-au scazut si mult standardele, chiar despre asta vb ieri cu Bobi, ca la 20 de grade ne sufocam de cald, si nu glumesc. Cand eram in Ro pentru mine la 20 de grade era frig, acum nu-mi trebuie mai mult. Am simtit asta si cand am fost in Ro si am prins o zi din aia caniculara, de-am zis ca mor si nu alta :).

   Ștergere