Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

joi, 23 aprilie 2015

Au venit, yuhuuu, plecam in Romania!!! Nu, pe bune, chiar ne-am luat bilete ;)
Cand am plecat prima data in Romania, a fost like once in a lifetime event. Foarte induiosator. Sa-mi plangi de mila cu sughituri. Acum a fost fix asa, prin sms: "Bah, vii in Romania?" "Nu". " OK, vezi ca-mi iau bilet". "Stai asa, zi-mi datele, ca vin si eu". OK, hai!

6 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Ma duc sa-mi vad neamurile.

   Ștergere
  2. Spuneai mai demult ca ai fi dispusa sa te intorci definitiv dupa ce iti iei cetatenia, mai e valabil sau ramai definitiv in Canada? Una peste alta, dupa atatia ani ce zici, merita sau nu sa-ti petreci acolo restul vietii? Astept un articol pe tema asta, cu un bilant cu bunele si cu relele, sa fie de luat in seama si pt. altii care se gandesc sa mearga acolo. :D

   Ștergere
  3. Salut Traian, bine ai revenit, nu te-am mai vz pe-aici de foarte multa vreme. Am mai tot scris despre asta. Eu raman definitiv in Canada, pt mine e ok, nu vb in numele altora.
   Cat despre ce scriam eu inainte lol, cateodata mai recitesc postari mult din urma si nu stiu daca sa rad sau sa plang. Unele sunt scrise cu multi ani in urma si multe se schimba in viata asta si de la o zi la alta, daramite in atata vreme. Sa vezi cum oi rade eu de ce scriu acum peste alti 5 ani. Morala: nu trebuie sa ne luam foarte in serios :).

   Ștergere