Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Cod Galben

Toronto, sub Cod Galben.

9 comentarii:

 1. Marfa poze, marfa calitatatea aparatului foto (chit ca probabil e mobil)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi. Nu e mobil, daca te-ai referit la telefon, e un entry level Nikon, dar lentila pe care o folosesc face t diferenta. E o mititica tare potenta cu care pot sa fac poze f bune in orice timp din zi si in special din noapte, ca noaptea nu e foarte la indemana sa faci poze bune. Mersi ca mi-ai apreciat pozele ;)

   Ștergere
 2. Superbe poze faci :-) Ce obiectiv e ? 18-55 e ok dar limitat si vreau sa-mi iau si eu un obiectiv mai versatil. Nico

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nikon DX 35 mm f/1.8. E o lentila buna la toate. Vede cam ce vede ochiul uman, datorita acelui 1.8, ies pozele noaptea f bine (doar ca pt si mai bine, ar tr si trepied), in plus, e foarte practica pt ca e micuta, cam la jumatate din marimea lui 18-55. Nu e buna pt wide angle si distante mari, pt astfel de poze tr folosite alte lentile, nu asta. E, in general, ca o imbracaminte casual/street style, buna in orice circumstanta, fara sa te faci de ras :).

   Ștergere
  2. Aha, multam fain ! ;-)

   Ștergere
 3. Super pozele,Fran ;) Si daca e sa ma intrebi pe mine, ochiul uman nu mai e capabil sa vada natura asta frumoasa cam de mult timp.....ma rog...cu cateva exceptii pe ici..pe colo... :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca anul asta, eu parca n.am vz atata explozie de culoare. Si in anii trecuti a fost, dar parca nu asa. Sau poate doar mi se pare mie.

   Ștergere
 4. Tinand cont ca arata f bine, unii ar fi tentati sa-ti ia pozele si sa le vanda. Poate ar trebui sa pui un watermark discret pe ele

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aha, nu m.am gandit. Buna idee. Oricum, daca le fura fac altele :)).

   Ștergere