Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

vineri, 25 martie 2011

note 2

Mi-am cumparat azi un gel de dush cu bile. Nu dush cu bile, gel cu bile. Bule. E de senzatie de durata. Am in Romania o amatoare profesionista de astfel de senzatii. Promit ca atunci cand vin, iti aduc unul :). De ce scriu totusi despre gelul meu de dush? Mirosul gelului de dush, al primul dush de dupa aterizare, il am inca in nari. Atata senzatia imi aduc aminte: mirosul gelului de dush. In rest, oboseala si rutina...

Vorbeam azi cu amica mea din Halifax despre oamenii din Canada. Amandoua am fost de acord ca ne plac. La ce oameni ne refeream? La cei de pe strada. Nu-i cunosc si nici nu ma intereseaza sa-i cunosc. Daca i-as cunoaste, nu ar mai fi "oamenii de pe strada" (wow). Doar imi plac. Mi-au dovedit de nenumarate ori ca au de ce sa imi placa. Le-am simtit eu, mergand printre ei, durerea in cur...de bine. Oameni mai relaxati decat aici eu am intalnit numai in Grecia. Cei din Grecia stateau la balcon, intr-un scaun pliabil, cu dungi, si cu frappe-ul in fata. Oameni cu frappe, nu scaune cu frappe. Nu stiu daca grecii stateau de bine, cat din fire. Oamenii de pe strazile pe care umblu des au urmatoarele caracteristici: nu se grabesc, nu se grabesc, nu se grabesc. Zambesc. Cateodata saluta prostesc. Nu, prosteasca sunt eu, nu ei...Cei din downtown au sacouri negre. Dar prin downtown eu nu umblu des, slava Domnului!
(*daca "prostesc" vi se pare ca ar fi folosit incorect gramatical, treceti mai departe).

Se schimba vremea. Buletinul meu reumatic ma anunta prin toate incheieturile.

M-au pierdut arabii. De doua saptamani nu le mai frecventez tutungeriile.

Azi bateau felinarele anapoda si eu aveam trei umbre.

E aproape 1 noaptea si ma tot uit la tricoul meu cu Pinocchio; dar nasul nu mi-a crescut. Cri mi l-a luat cand am fost la Florenta...Tricoul, nu nasul. Iar daca va intrebati vreo secunda ce-i cu atatea aberatii scrise laolalta...cu ele nu cred ca-i nimic, in privinta mea am niste dubii :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu