Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

joi, 17 martie 2011

back...

Am revenit. Mai devreme. Revenirea din concediu inainte de timpul stabilit mi-a adus aminte de prima vacanta de vara de dupa primul an de facultate. Am plecat cu Bobi la mare, nu inainte de a ne depune niste CV-uri ca sa lucram la McDonald's - el, pentru ca intotdeuna a gandit mai nord-americaneste, eu, impinsa de el de la spate. Si exact in toiul vacantei, in timp ce eu ma balaceam si el pazea portofelul pe plaja, a primit un telefon de la Bucuresti. Ca sa vina la interviu. Experienta antrenanta de la McDonald's s-a terminat, oricum, la fel de brusc cum a inceput.
In Canada chiar a venit primavara. Cateva momente m-au facut s-o cred: s-a umplut parcul de pusti galaciosi, in intunericul de la 6 dimineata adie un vant cald si se aud pescarusii, seara miroase a barbeque si, ceva mai concret, ceasul s-a dat deja cu o ora inainte.
Eu am primit un mail care m-a intors pe dos complet intr-un sens complet pozitiv. Am primit de la Greenpeace un mail cum ca am trecut de o prima selectie pentru un internship. Am trimis tot ce mi-au cerut sa trimit si m-am apucat sa citesc despre...ghici ce?...despre centralele nucleare (...). Mai sunt un milion de alte etape eliminatorii. Dar ce conteaza?!? Sper ca experienta protectiei mediului din tara sa ma ajute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu