Pagini

Expat in Canada

Expat in Canada

joi, 2 decembrie 2010

introducere...

La sugestia unor prieteni si a unor fosti colegi din Romania mi-am facut si eu blog. Acum astept si sugestii in legatura cu ce sa scriu in el :).
Sunt de vreo trei saptamani in Canada si deocamdata ma plimb cu metroul.
In legatura cu munca...am zis s-o iau de la un capat, adica din ianuarie. Acum e decembrie, oamenii fac bilanturi, isi fac planuri, il asteapta pe Mos Craciun. Asa ca am zis sa il astept si eu pe Mos Craciun. Sper ca a aflat intre timp ca mi-am schimbat adresa.
Am vreo 4 luni de cand ma ocup cu altceva decat cu munca si cred ca imi va lua inca 4 sa ma reobisnuiesc cu ea.
Intre timp incerc sa ma obisnuisc cu limba. E destul de dificil sa faci transferul atat de brusc. Niciun roman cu care sa schimbi o impresie, sa bei o bere (berea nu se vinde in supermarket, ci la magazinul de bere - ha ha)...Dar nu, nu mi-e inca dor de Romania, nici nu cred ca voi suferi de "homesickness" vreodata cu adevarat. Nu sunt chiar atat de atasata de lucruri, locuri...decat in masura in care imi ofera o anumita siguranta. Ca un mic animal :). In ceea ce priveste ultima propozitie, "prietenii stiu de ce"!
Nu am spus degeaba ca ma plimb cu metroul. Lumea de aici se orienteaza pe strada dupa punctele cardinale, iar orientarea nu a fost niciodata un capitol prea inteligibil pentru mine :), asta e realitatea.
Acum ma bag la somn. Aici e 9 P.M., dar in Romania e dimineata, asa ca pana ma trezesc si eu, poate veniti si voi cu sugestiile de care va spuneam la inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu